România: RomânaChange

De la piese individuale la structuri complexe de caroserii

Încă de la apariția mașinilor am dezvoltat, produs și furnizat piese metalice pentru industria auto iar, pentru vehiculele din zilele noastre, structuri hibrid. Ne-am transformat de-a lungul timpului dintr-un producător de piese individuale într-un furnizor complet, recunoscut pe plan internțional, de componente și structuri de caroserii.

KIRCHHOFF Automotive furnizează în întreaga lume vehicule optimizate din punct de vedere al stabilității și siguranței. Însă le putem oferi clienților noștri mai mult de atât: o contribuție esențială la dezvoltarea competitivității acestora.

Compania noastră de dimensiunie medie, dar care se bucură de o prezență la nivel mondial, oferă avantaje majore din punct de vedere logistic și al costurilor.

Acestea au un singur scop: să asigure succesul clienților noștri și astfel sa consolideze poziția noastră pe piața auto. Acesta este angajamentul nostru în întreaga lume.

23-01-24

Adresă nouă: Fabrica Esztergom din aleea Kirchhoff

În memoria Dr. Jochen F. Kirchhoff, medicii din Ungaria lucrează de ceva vreme la schimbarea denumirii zonei publice din fața fabricii din Esztergom de la şoseaua King Matthias (Mátyás király út) la Aleea Kirchhoff (în maghiară: „ fașor”).

Anul 2024 pare să fi început bine pentru ei, întrucât guvernul local a aprobat oficial redenumirea drumului din fața fabricii din Esztergom, așa că începând din acest an sediul din Ungaria al KIRCHHOFF Automotive se va afla pe Kirchhoff fașor 1.

„Fără îndoială că suntem extrem de mândri să redenumim drumul în cinstea unui om, pe care mulți dintre noi îl admirăm și îl prețuim. Noua hală de producție și strada mărginită de copaci vor fi inaugurate la sfârșitul lunii mai. Până la acel moment exact 92 de copaci vor fi plantați de-a lungul străzii, simbolizând anii vieții doctorului Jochen F. Kirchhoff”, au declarat Géza Körtvélyessy și Szilárd Méri, directorii generali ai fabricii din Ungaria.

Mai multe departamente din cadrul echipei ungare lucrează în prezent pentru a se asigura că noua adresă este înscrisă peste tot, de la facturi și interfețe de comunicare până la Google Maps.


  • 1