Magyarország: MagyarChange

Egyes alkatrészektől a karosszériagyártásig

Cégünk az autóiparban használt fém alkatrészek – és a mai autókhoz való hibrid szerkezetek – fejlesztésével, gyártásával és forgalmazásával foglalkozik amióta csak léteznek autók. Egyéni alkatrészek gyártójából nemzetközileg elismert, alkatrészeket és üres karosszériákat forgalmazó vállalattá nőttük ki magunkat.

A KIRCHHOFF Automotive különleges megbízhatóságot és biztonságot ad a járműveknek világszerte. Ennél azonban jóval többet kínálunk vevőinknek: jelentősen hozzájárulunk versenyképességük növeléséhez is.

Racionalizált, közepes méretű vállalati szervezetünk és nemzetközi jelenlétünk költséghatékonyság és logisztika szempontjából legfontosabb előnyei mind egy célt szolgálnak: növelik vevőink piaci eredményességét, és ezáltal biztosítják innovatív és jövedelemtermelő képességünket. Az egész világon ezt a célt szolgáljuk.

24-01-22

Senkit nem hagyunk hátra

A VDA (Német Autóipari Szövetség) elnöke, Hildegard Müller látogatást tett az attendorni székhelyű autóipari vállalatok, így például a KIRCHHOFF Automotive, a Mubea és az Automotice Center Südwestalen (acs) üzemeibe is január 18-án. A megbeszélések főbb témaköreit a demográfia, illetve a képzett munkaerő hiánya, valamint az alapanyag-ellátást érintő nehézségek és az alapanyagárak jelentették.

A beszélgetésben résztvevő partnerek (ideértve tulajdonosainkat, Arndt G. Kirchhoffot és J. Wolfgang Kirchhoffot is) egyetértettek abban, hogy a helyi vállalatoknak fel kell készíteniük dolgozóikat az átalakulásra, – hiszen senkit nem hagyunk hátra. Egy másik nagyon fontos témakört jelentettek az energiaárak, mindenekelőtt pedig az energiaellátási szintek kérdése. Honnan számíthatunk energiabeszállításra a politikai irányelvek szerint? Amellett, hogy többezer töltőállomás hiányzik még az elektromos járművek számára, felmerül az a kérdés is, honnan kapunk elektromos áramot a gázszivattyúkhoz?

A KIRCHHOFF Automotive vállalat mellett Hildegard Müller meglátogatta a Mubea és az acs vállalatokat is. Az acs a kutatás és fejlesztés területén partnerünk az innovatív karosszériaelemek tekintetében. Az együttműködés, többek között, egy hibrid műszerfaltartó elemet, valamint egy előhorganyzott ütközéskezelési rendszert is eredményezett, mely magas deformációs képességgel rendelkezik és melyet az IAA Mobility kiállításon mutattunk be Münchenben.

Hildegard Müller pozíciójában Bernhard Mattest követte a VDA elnökeként 2020. február 1-től.  


  • 1