Magyarország: MagyarChange

Egyes alkatrészektől a karosszériagyártásig

Cégünk az autóiparban használt fém alkatrészek – és a mai autókhoz való hibrid szerkezetek – fejlesztésével, gyártásával és forgalmazásával foglalkozik amióta csak léteznek autók. Egyéni alkatrészek gyártójából nemzetközileg elismert, alkatrészeket és üres karosszériákat forgalmazó vállalattá nőttük ki magunkat.

A KIRCHHOFF Automotive különleges megbízhatóságot és biztonságot ad a járműveknek világszerte. Ennél azonban jóval többet kínálunk vevőinknek: jelentősen hozzájárulunk versenyképességük növeléséhez is.

Racionalizált, közepes méretű vállalati szervezetünk és nemzetközi jelenlétünk költséghatékonyság és logisztika szempontjából legfontosabb előnyei mind egy célt szolgálnak: növelik vevőink piaci eredményességét, és ezáltal biztosítják innovatív és jövedelemtermelő képességünket. Az egész világon ezt a célt szolgáljuk.

20-10-22

IZB – három sikeres nap a KIRCHHOFF Automotive számára

Október 11. és 13. között zajlott a legnagyobb beszállítói kiállítás Wolfsburgban. A koronavírus miatti négy év szünet után 940 nemzetközi beszállítót – minden eddiginél többet – vonzott az IZB. A Volkswagen szülővárosában a KIRCHHOFF Automotive is bemutatta legújabb innovációit és megoldásait az e-mobilitás terén.

Kiállításunk témája szlogenünk, a MAKING.MOBILITY.SAFE. volt. Hiszen a gazdaságos, könnyűszerkezetes termékeink biztosítják azt, hogy még a jövő járműveiben is optimális védelmet kapjanak az utasok baleset esetén. A legjobb példa erre az alumínium aláfutásgátlónk a VW MEB platformhoz. Ezzel a termékkel először szállítunk sorozatgyártásban olyan alkatrészt, amely más alkatrészekkel együtt végső soron az akkumulátormodult alkotja és védi is azt.

A VW mára egyik legfontosabb ügyfelünkké vált. Számos alaptermékünket szállítjuk a VW-nek, beleértve különböző olyan szerkezeti elemeket, amelyek közül néhány biztonsági szempontból is fontos, új melegalakítási technológiával készült könnyűszerkezet.

Johannes Schauf, VW-ért felelős értékesítési igazgatónk pozitív következtetést von le mindezekből: „Az ügyfeleinkkel folytatott megbeszélések a kölcsönös bizalomról és a közös célokról tanúskodtak. Nyitott standunk, bemutatkozásunk módja és az a légkör, amelyet meg tudtunk teremteni – nem utolsósorban az „Extra-Műszak” stand-party – tökéletesen illeszkedtek egymáshoz."

Az idei standunk élményeinek összefoglalását itt tekinthetitek meg.


  • 1